enmk

Ресторан за хотелски гости

Ресторанот за хотелски гости претставува место каде посетителите во Хотел Кратис можат целосно да уживаат во вкусните специјалитети како на македонската традиционална така и на светската кујна.Оваа сала располага со 70 места.

Галерија

360° панорамски поглед