enmk
[Slideshow "volkanobar" not found]

Волкано бар

,,Volkano bar” е сместен во фоајето на хотелот и представува вистинско место за дружење во пријатна и опуштена атмосвера. Барот располага со голем избор на национални и интернационални пијалоци.

Галерија