enmk

Конференциски Сали

Хотелот располага со банкет и бизнис простории кои се уредени и флексибилни во зависност од вашите желби и намени сето тоа за успешно организирање на вашите бизнис средби, конференции, семинари или обуки и уживајте во беспрекорната услуга која ја нудиме. Хотелот располага со 3 конференциски сали со капацитет од 30 до 80 седишта зависно од формата.

Сала 1

Сала 2

Сала 3