enmk
[Slideshow "letnabavca" not found]

Летна тераса

Свежиот планински воздух може да се почувствува на летната тераса со капацитет од 60 места и поглед пред кој се простираат кули, мостови и историските борови стари 7 века, кои се воедно и најстарите во Македонија.

Галерија

360° Панорамски Поглед