enmk

Ресторан „Панорама“

Располага со капацитет од 350 седишта и е одлично место за организирање свадбени и секаков тип на свечености.

Се наоѓа во строгиот центар на градот, негова посебна карактеристика е прекрасниот панорамски поглед над Кратово.

Галерија