enmk

Соби

Хотелот располага со капацитет од 23 соби кои се компактно уредени што ќе ви овозможи целосна функционалност и удобност.

Галерија

Карактеристики на собата

Бања
LCD Телевизор
Бесплатен WI-FI
Кабелски телевизиски канали
Клима уред
Мини бар

360° Панорамски поглед