×

Соби

Хотелот располага со капацитет од 23 соби кои се компактно уредени што ќе ви овозможи целосна функционалност и удобност.

Бања LCD Телевизор Фен
Бесплатен WI-FI Кабелски ТВ канали Клима уред
Мини бар Собна услуга Нарачано будење

Апартмани

Хотелот располага со 2 апартмани опремени во модерен, лежерен стил со исклучително ниво на комфор. Современиот мебел и топлите бои го исполнуваат секој дел со релаксирачка атмосвера, овозможувајќи ви целосно уживање. Дополнително дневната соба може да се адаптира како уште една спална соба за престој на 2 лица.

Бесплатен WI-FI Кабелски ТВ канали Клима уред
Бања Нарачано будење Фен
Мини бар Собна услуга LCD Телевизор