×

Вила „Ferrovia“

Почуствувајте го најстариот град на балканот на еден поинаков начин. Уживајте сред прекрасната планинска природа, опкружена со винови насади и зелени градини.

Сето ова ви го нуди сместувачкиот објект вила “Ferrovia” која се наоѓа во местото наречено Железница на 4 км од центарот на Кратово.Вилата располага со кујна, трпезарија, раскошна дневна соба, две спални соби со посебни купатила, летна тераса и голема градина.

Ако сакате мир, спокој за вашата душа и активен планински одмор, изберете ја “Ferrovia”.