×

Конференциски сали

Хотелот располага со банкет и бизнис простории кои се уредени и флексибилни во зависност од вашите желби и намени сето тоа за успешно организирање на вашите бизнис средби, конференции, семинари или обуки и уживајте во беспрекорната услуга која ја нудиме. Хотелот располага со 3 конференциски сали со капацитет од 30 до 80 седишта зависно од формата.
За успешна реализација на вашиот семинар или конгрес хотелот нуди целосна техничка подршка и можност за користње на: LCD проектор, платно, Flip chart, WI-FI скенер, принтер

Сала 1

Сала 2

Сала 3

Кафе пауза

Идеална можност за размена на искуства и создавање нови пријателства додека одамарате од напорните предавања и обуки. Истите можат да се реализираат во „Волкано барот”, на Летната тераса и во фоајето пред салите.